Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Carme Riera

10 març 2023 Sense Comentaris

Dimarts 14 de març a les 18:30  tindrà lloc una nova sessió del Club de lectura de Novel·la Barcelonina de la mà de Mario Catelli. El llibre que comentarem serà “La meitat de l’ánima” de Carme Riera.

   Carme Riera és una escriptora que va néixer a Palma de Mallorca l’any 1948. Va passar la seva infància i adolescència a Palma de Mallorca. En 1965 es va traslladar a Barcelona per estudiar Filologia Hispànica i es va llicenciar en Filosofia i Lletres i es va doctorar en Filologia Hispànica amb premi extraordinari a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va participar en les mobilitzacions en contra del franquisme, la guerra del Vietnam i en els inicis del feminisme. En 1995 es va convertir en Catedràtica de Literatura Espanyola. Ha treballat en vàries universitats. La seva obra literària ha estat molt premiada i traduïda a altres llengües. L’any 2012 va ser escollida membre de la Real Academia Española. També és membre de la Real Academia de Buenas Letras de Barcelona.

   “La meitat de l’anima” és la història d’una escriptora que signant llibres a Sant Jordi es troba amb una persona que li entrega una carpeta i li diu que conté documentació que li pot interessar. En principi, l’escriptora no fa cas de la carpeta però un cop l’obre descobreix que té a veure amb la seva mare i comença una recerca de la història de la seva família.

   Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.