Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Gènere negre, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat

L’autor negro-criminal del mes és Andreu Martín

20 febrer 2023 Sense Comentaris

El 23 de febrer de 2023 tindrà lloc la següent sessió del Club de Novel·la Negra de Barcelona, en la qual comentarem el llibre “ Jesús en los infiernos” de Andreu Martín.

Andreu Martín és un novel·lista, guionista de còmic i cinema nascut a Barcelona l’any 1949. És un dels clàssics de la novel·la negra i també ha conreat la literatura infantil i juvenil. Va estudiar Psicologia, tot i que no va exercir mai. Va començar escrivint guions d’historieta per a l’editorial Bruguera. A finals dels anys 70 va començar a escriure historietes per a un públic juvenil i de mica en mica va escriure novel·les per adults. La seva obra ha guanyat molts premis, dintre dels quals destaquem el Premi Círculo del Crimen (1980), Premio Nacional de Literatura Infantil i Juvenil (1989) i el Premi Pepe Carvalho (2011)

“Jesús en los infiernos” comença quan Jesús, que és un home de camp que viu al poble lleidatà de Senillàs. Una nit rep la trucada del seu cunyat Pedro, que està borratxo i amb més gent. Ell li comunica que la seva germana ha mort. Jesús anirà a Barcelona en busca de Pedro per esbrinar la veritat. El problema és que no és l’únic que el busca, ja que s’ha ficat en greus problemes i ha de visitar els baixos fons de la ciutat, acompanyat de Vicio, un sinistre advocat que també el busca.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.