Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a…. Enrique de Hériz

13 febrer 2023 Sense Comentaris

Dimarts 14 de febrer a les 18:30  tindrà lloc una nova sessió del Club de Novel·la Barcelonina, en la qual comentarem el llibre “Mentira” de Enrique de Hériz.

Enrique de Hériz va ser un escriptor, traductor i critic literari que va néixer a Barcelona l’any 19654 i va morir el 2019, com a conseqüència d’un càncer de pulmó. Es va llicenciar en Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona. En un principi va compaginar les seves activitats d’escriptor i traductor amb la feina de director editorial d’ Ediciones B, però el 2000 va deixar de treballar a Ediciones B per centrarse en la traducció i l’escriptura.

“Mentira” comença quan l’antropologa Isabel Garcia es donada per morta a la selva de Guatemala, però ella decideix no aclarir el malentès. Mentrestant part de la seva família viatja a Guatemala per la identificació i repatriació del cadàver. El fill major, Alberto, és un advocat d’exit: el fill mitjà, Pablo, és un artista i la filla petita, Serena, és una meteoròloga que qüestiona constantment totes les històries que es conten sobre la família.

Com sempre us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.