Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a…. Enrique de Hériz

13 febrer 2023 52 views Sense Comentaris

Dimarts 14 de febrer a les 18:30  tindrà lloc una nova sessió del Club de Novel·la Barcelonina, en la qual comentarem el llibre “Mentira” de Enrique de Hériz.

Enrique de Hériz va ser un escriptor, traductor i critic literari que va néixer a Barcelona l’any 19654 i va morir el 2019, com a conseqüència d’un càncer de pulmó. Es va llicenciar en Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona. En un principi va compaginar les seves activitats d’escriptor i traductor amb la feina de director editorial d’ Ediciones B, però el 2000 va deixar de treballar a Ediciones B per centrarse en la traducció i l’escriptura.

“Mentira” comença quan l’antropologa Isabel Garcia es donada per morta a la selva de Guatemala, però ella decideix no aclarir el malentès. Mentrestant part de la seva família viatja a Guatemala per la identificació i repatriació del cadàver. El fill major, Alberto, és un advocat d’exit: el fill mitjà, Pablo, és un artista i la filla petita, Serena, és una meteoròloga que qüestiona constantment totes les històries que es conten sobre la família.

Com sempre us desitgem una feliç lectura!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.