Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Gènere negre, Novel·la barcelonina, Novetat

L’autora negro-criminal del mes és… Sylvia Lagarda-Mata

23 gener 2023 Sense Comentaris

El dijous 26 de gener de 2023 a les 18:30 tindrà lloc la primera sessió del Club de Lectura de Novel·la Negra de Barcelona de l’any, en la qual comentarem el llibre “L’ombra de la Magui encara és al jardí” de Sylvia Lagarda-Mata.

Sylvia Lagarda-Mata és publicitària, periodista i escriptora nascuda a Barcelona en 1961. És llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en producció i realització en vídeo i televisió. Ha publicat assajos, novel·les i obres de temàtica juvenil.

“L’ ombra de la Magui encara és al jardí” és la segona novel·la de l’escriptora. La novel·la comença quan Marc Bonet, un professor i historiador es trasllada a viure a casa de la seva mare després de la seva darrera ruptura sentimental. Un cop torna comença a investigar la desaparició en estranyes circumstàncies de la germana de la seva besàvia durant la revetlla de Sant Joan de 1919.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.