Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Javier Pérez Andújar

6 gener 2023 Sense Comentaris

El dimarts 10 de gener a les 18:30 celebrarem la primera sessió de l’any del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina. Comentarem la novel·la de Javier Pérez Andújar Paseos con mi madre.

Javier Pérez Andújar és un escriptor nascut a Sant Adrià del Besós l’any 1965. És Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona. Ha participat en programes de televisió Saló de Lectura a Barcelona Televisió i L’hora del lector de TV3 i ha estat redactor en cap de la revista Taifa. Ha guanyat els premis Ciutat de Barcelona (2014) i el Premi Herralde (2021)

Paseos con mi madre és una descripció de la vida dels habitants dels extraradis a partir de les passejades del autor amb la seva mare. Es descriu la vida de gent que habiten aquests llocs, amics de l’autor, les seves lectures, la seva musica, les lluites socials i la seva relació amb la ciutat, entre altres temes.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.