Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Gènere negre, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat

L’autor negro-criminal del mes és…. Xavier B. Fernández

12 desembre 2022 Sense Comentaris

El dijous 15 de desembre de 2022 a les 18:30 hores  tindrà lloc la sessió del Club de Novel·la Negra de Barcelona que tanca l’any, en la qual comentarem la novel·la El sonido de la noche de Xavier B. Fernández.

Xavier B. Fernández és un escriptor, periodista, il·lustrador de story boards i guionista de sèries de televisió nascut a Barcelona l’any 1960. Com a periodista ha treballat per diversos mitjans entre els quals cal destacar Ajoblanco, Fotogramas y Vivir en Barcelona. Va començarà publicar relats curts a la revista Badosa i ha publicat sis novel·les.

El sonido de la noche comença quan el pianista de jazz Dutch Heinrichs arriba a Barcelona per fugir del mafiòs Nick Pappalardo, que després de fer-li malbé les mans, el vol matar per una ofensa. Un cop arriba a Barcelona es fa amic de Bernabé, que va estar en un Camp de concentració i després de visitar el Jamboree queda fascinat per Celia, dona que té relació amb els maquis.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

xavierbfdz

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.