Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat

L’autora negro-criminal del mes és…. Alicia Giménez Barlett

21 novembre 2022 Sense Comentaris

El dijous 24 de novembre a les 18:30 hores tindrà lloc la segona sessió del Club de Lectura de Novel·la Negra de Barcelona, en la qual comentarem el llibre Muertos de papel de l’escriptora Alicia Giménez Barlett.

Alicia Giménez Barlett és una escriptora i filòloga nascuda a Almansa (Albacete) el 1951. Va estudiar Filologia Anglesa a la Universitat de València i es va doctorar en Literatura Espanyola per la Universitat de Barcelona. És la creadora de la saga de novel·les protagonitzada per la inspectora Petra Delicado, amb la qual pretén donar una mirada femenina i feminista al genere negre. És una autora molt premiada, que ha guanyat entre altres el Premi Nadal 2011, el  Pepe Carvalho 2014 i el Planeta 2015.

Muertos de papel és la quarta novel·la de la saga de novel·les protagonitzada per la inspectora de policia Petra Delicado. La història comença amb l’assassinat del polèmic periodista del cor Ernesto Valdés. El cas és assignat a Petra Delicado ja que els inspectors que l’investigaven tenen un cas més urgent. El problema és que el llistat de sospitosos és ampli i la família no dona molta informació.

Com sempre,us desitgem una feliç lectura!

 

aliciagimenezb

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.