Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Sessió oberta del Club de lectura de Novel·la Barcelonina amb Llucia Ramis

7 novembre 2022 Sense Comentaris

Dimarts 8 de novembre de 2022 a les 18:30  hores tindrà lloc la segona sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina, en la qual tindrem el plaer de comptar amb Llucia Ramis, que comentarà amb els lectors el llibre Les possessions i altres qüestions que puguin sortir en la sessió.

Llucia Ramis és una periodista i escriptora nascuda el 1977 a Palma de Mallorca. És Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació com el Diari de Mallorca, la revista Quimera, COM Ràdio, Ara Balears, El Periòdico i l’edició catalana d’ El Mundo. Actualment és col·laboradora de La Vanguardia. Ha escrit quatre novel·les i ha rebut varis premis com el Premi Josep Pla de Narrativa per Egosurfing i el Premi Anagrama de Novel·la en català per Les possessions.

Les possessions és un llibre protagonitzat per una jove periodista mallorquina que viu a Barcelona, que viatja a Palma quan s’assabenta de la malaltia mental que pateix el seu pare, que ha intentat lluitar contra l’especulació urbanística. La seva història lliga amb  uns fets del passat en els quals un empresari assassina a la seva família i es suïcida i que tenen relació amb el passat de la seva família.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!!

lluciaramis

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.