Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la negra, Novetat

Iniciem el Club de Novel·la Negra de Barcelona amb Lluís Llort.

24 octubre 2022 Sense Comentaris

Torna el Club de Novel·la Negra Barcelonina amb més ganes que mai  amb el seu primer autor invitat. El dijous 27 d’octubre a les 18:30 comentarem la novel·la Si quan et donen per mort un dia tornes de Lluís Llort. Serà una sessió molt especial ja que tindrem el plaer de rebre a l’autor, que ens parlarà de la novel·la i d’altres qüestions que puguin sorgir.

Lluís Llort és un escriptor i periodista nascut a Barcelona a l’any 1966. Va formar part de l’equip de guionistes dels programes de televisió Moncloa, ¿digame? i Jet Lag. Treballa al diari El Punt-Avui com a periodista de temes literaris. Ha conreat la novel·la per adults i la novel·la infantil.

Si quan et donen per mort un dia tornes és la sisena novel·la de l’autor. La trama comença quan Agustí torna casa després de haver desaparegut fa 14 anys durant unes festes de Sant Fermí a Pamplona. No vol dir res del que ha passat tot aquest temps lluny de casa i sense haver avisat la família, tot i que de mica en mica el lector podrà conèixer la història.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Lluis-Llort-Juanma-Ramos

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.