Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Inici del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina

10 octubre 2022 Sense Comentaris

El Club de Novel·la Barcelonina comença una nova temporada el dimarts 11 d’octubre a les 18:30 hores. El primer llibre que comentarem serà Los cuerpos partidos de Álex Chico. La conducció seguirà a càrrec del músic i escriptor Mario Catelli.

Los cuerpos partidos és un llibre a mig camí entre la novel·la i l’assaig, en el qual l’autor segueix el rastre del seu avi, que va emigrar des de Cúllar Vega, un poble de la província de Granada a Bousbecque, un poble situat a la frontera franco-belga i a Barcelona. Al mateix temps que rememora la història del seu avi, l’autor expressa varies reflexions sobre el tema de la migració.

Álex Chico és un escriptor i professor de secundaria nascut a Plasencia l’any 1980. És llicenciat en Filologia Hispànica i DEA en Literatura Espanyola. Ha conreat la poesia, l’assaig i la novel·la. També ha fet critica literària en diferents revistes.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!!

loscuerpospartidosWEB

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.