Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Repte lector: Barcelona ciutat literària. Sarrià-Sant Gervasi

22 juliol 2022 Sense Comentaris

Sarria-Sant-Gervasi-600x600

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé us convida a participar al repte lector #BarcelonaLiterària llegint un llibre ambientat a cada districte de la ciutat. Poden ser llibres de ficció (de qualsevol gènere) o no-ficció.

10 districtes, 10 llibres. Després de Les Corts: Sarrià-Sant Gervasi.

Aquest districte reivindica el seu caràcter propi i una història als marges de la ciutat fins que va ser assimilat, com d’altres districtes. A més a més, el fet de ser un barri “de muntanya” va fer que molts barcelonins benestants hi fixessin la seva residència. Amb el pas del temps segueix sent un barri tranquil que convida a passejar pel seu carrer major menjant alguna cosa a la Pastisseria Foix o al Bar Tomàs, depenent dels gustos de cadascú.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.