Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novetat

Repte lector: Barcelona ciutat literària. Sants-Montjuïc

7 juliol 2022 Sense Comentaris

Sants-Montjuic-600x600

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé us convida a participar al repte lector #BarcelonaLiterària llegint un llibre ambientat a cada districte de la ciutat. Poden ser llibres de ficció (de qualsevol gènere) o no-ficció.

10 districtes, 10 llibres. Després de l’Eixample toca: Sants-Montjuïc.

El següent districte en el nostre repte és el de Sants-Montjuïc, marcat per un passat industrial i obrer, una estació de tren bàsica per la ciutat i la gran necròpoli de la muntanya de Montjuïc, la llar dels primers habitants de la ciutat.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.