Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Biblioteca Horta-Can Mariner, Biblioteca Montbau - Albert Pérez Baró, Escriptura creativa, LLetres joves-HG, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat

Anul·lada la sisena edició del Premi Lletres Joves d’Horta-Guinardó

4 juliol 2022 Sense Comentaris

La sisena edició del Premi Lletres Joves d’Horta-Guinardó ha quedat anul·lada per la baixa participació.

Un cop s’ha arribat a la data límit de recepció d’obres, el Districte d’Horta-Guinardó, les secretàries de les cinc modalitats (Biblioteca El Carmel – Juan Marsé, Biblioteca Montbau – Albert Pérez Baró, Biblioteca Horta – Can Mariner i Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda) i les persones que formen part dels jurats han decidit no llegir les obres presentades i, per tant, no avaluar-les ni dur a terme el lliurament de premis. Els originals rebuts seran retornats a les i els joves que hi han participat.

Lamentem les molèsties que aquesta decisió pugui comportar i us animem a seguir gaudint de la literatura.

LletresJoves-2022-destacada

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.