Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… Dos dies a Barcelona

3 juny 2022 Sense Comentaris

Dos dies a Barcelona/ Caterina Cortès Palmer. Sant Joan de les Abadesses: Setzevents, 2011

Caterina Cortès Palmer és una escriptora nascuda a Palma de Mallorca l’any 1982. Ha estudiat interiorisme i ha escrit un parell de llibres:  Dos dies a Barcelona i Tramuntana.

Dos dies a Barcelona és la història d’ Aina, una jove mallorquina que decideix viatjar un cap de setmana a Barcelona per oblidar-se dels seus problemes quotidians. Al Parc de la Ciutadella coneix en Roger, un jove que toca la guitarra i s’ofereix a donar-li a conèixer Barcelona i els joves es van enamorant. A partir d’aquest viatge la vida d’ Aina canviarà.

La trama d’aquesta narració curta es desenvolupa principalment a escenaris situats al Districte de Ciutat Vella, Sant Martí, Sarrià i Gràcia.

Finalment, us oferim un fragment del llibre:

” Fa més de mitja hora que sóc dins un taxi groc i negre, típic de Barcelona, enmig d’un bon embús. Els nervis s’estan apoderant del jo. Hauria d’haver agafat el metro, me recrimín.

-Perdoni però no hi ha un altre carrer per on mos puguem estalviar aquest merder de trànsit?

-Però què vol, senyoreta? Això és Barcelona!

Intent de posar-me còmoda al seient, però fins i tot el cinturó m’estreny  més del normal. Quan a la fi els cotxes del nostre davant arranquen, el semàfor se posa altre pic en vermell”

dosdiesbcn

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.