Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, Escola d'Escriptura, Escriptura creativa, Novetat

Diada de Sant Jordi a l’Ateneu Barcelonès

17 abril 2022 Sense Comentaris

  SANT JORDI 2022 

Com cada any us convidem a visitar-nos en la Jornada de portes obertes

santjordiab

D’11 a 20 h. Podreu visitar el Palau Savassona, seu de l’Ateneu Barcelonès: la Biblioteca, el Jardí, la sala Pompeu Fabra, la sala d’actes Oriol Bohigas i les sales de conversa.

Continuem la tradició de la “Lectura en veu alta” de textos d’obres destacades de la literatura catalana. Enguany recordem Gabriel Ferrater, Joan Fuster i Guillem Viladot, a través de la lectura de fragments emblemàtics de les seves obres.

Per apuntar-vos cal trucar al 933436121 o enviar un correu electrònic a lecturasantjordi@ateneubcn.cat

Amb motiu dels 150 anys de l’Ateneu Barcelonès iniciem el Cicle “Correspondències”. Espectacles produïts per l’Ateneu basat en cartes creuades entre escriptors que, bé que privades, són de gran interès i un font única d’informació sobre les seves vides i les seves obres. A les 18:30 h, sala Oriol Bohigas.

Les cartes i els dies. Cartes entre Gabriel Ferrater i Helena Valentí. Selecció de la correspondència que van mantenir en el curs dels anys seixanta Gabriel Ferrater (1922-1972) i Helena Valentí (1949-1990).

Descobreix els darrers llibres publicats pels nostres socis i sòcies exposats a la Biblioteca i els llibres publicats per l’alumnat i el professorat de l’Escola d’Escriptura.

Durant el curs 2021-2022, alumnes i exalumnes de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès han publicat, ara per ara, un total de 104 llibres en gèneres ben diversos i en diferents editorials. Una bona part d’aquests han estat premiats en certàmens literaris de renom o bé han tingut un reconeixement important de crítica i de lectors.

Totes les persones que us feu sòcies de l’Ateneu durant la setmana de Sant Jordi, us estalviareu la quota d’ingrés. BONA DIADA! 

      

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.