Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, Novetat, Poesia, Poeta del mes

Dia Mundial de la Poesia a l’Ateneu Barcelonès: La poesia pertany a l’instant

20 març 2022 Sense Comentaris

”La meva ment no pot canviar el món./ No tinc prou amor, prou fe./ No tinc una aura al voltant del cap./ No te m’has mostrat i no m’has donat cap senyal.”

Mircea Cărtărescu

El 18 de Març va tenir lloc a l’Ateneu l’acte organitzat pel PEN Català La poesia pertany a l’instant.

Els convidats: l’escriptor Mircea Cărtărescu i el traductor Xavier Montoliu Pauli, van conversar amb motiu del Dia Mundial de la Poesia 2022.

ci_cartatescuSi no vau poder assitir ja podeu mirar a la carta aquesta magnífica conversa amb lectura de poemes en català de l’obra de Cărtărescu a càrrec de la poeta Susanna Rafart. Tanmateix, a la Biblioteca de l’Ateneu, us hem preparat una selecció de les seves millors obres.

Demaneu-les en préstec!

Mircea Cărtărescu (Bucarest, 1956) és poeta, prosista, crític literari i publicista. Un dels escriptors amb més projecció internacional de Romania i guanyador, entre d’altres, del Premi Berlín de Literatura 2012, el Premi Gregor von Rezzori 2016, el Premi Thomas Mann de Literatura 2018 i el Premi Formentor de les Lletres 2018.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.