Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat

L’autora de la novel·la negra barcelonina del mes és… Teresa Solana

21 març 2022 Sense Comentaris

El dijous 24 de març a les 18:30 tindrà lloc la segona sessió del Club de Lectura de Novel·la Negra Barcelonina en el qual llegirem la novel·la L’hora de zen de l’escriptora Teresa Solana. 

 Teresa Solana és una escriptora de novel·la negra nascuda a Barcelona l’any 1962. És Llicenciada en Filosofia i Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona. La seva carrera professional ha estat la traducció, principalment de l’anglès i del francès. Va ser directora de “La Casa de la traducción” a Tarassona. Ha escrit nou llibres de ficció, que han estat traduïts a diverses llengües.

L’ hora zen és la tercera novel·la protagonitzada pels germans Eduard i Borja després d’ Un crim refinatDreçera al paradís. En aquesta novel·la, l’autora esdevé personatge literari i demana ajut als germans perquè investiguin sobre el món de les terapies alternatives a la zona alta de la ciutat. Tot i que no és un cas normal, com que els germans tenen problemes econòmics, decideixen acceptar-lo i anar a un centre anomenat “L’hora zen” per conèixer aquest món. Els problemes sorgiràn quan un doctor del Centre aparegui assassinat. A més, la vida dels bessons es complica perquè es veuen involucrats en un tema d’espionatge i en un altre tema de tràfic d’antiguitats.

Com sempre, us dessitgem una feliç lectura!

 

Foto-Teresa-Solana

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.