Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Lolita Bosch. ATENCIÓ CANVI DE DATA

14 març 2022 Sense Comentaris

El dimarts 29 de març a les 18:30 tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina, i no el dia 15 de març, com estava previst, per causa d’un imprevist . La novel·la que comentarem serà La família del meu pare de l’escriptora Lolita Bosch.

Lolita Bosch és una escriptura de nascuda a Barcelona l’any 1970. És llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i té un postgrau en lletres en la Universitat Nacional Autonoma de Mèxic. Ha viscut als Estats Units,a la India i durant 10 anys a Mèxic. L’any 2007 va fundar el col·lectiu Fu i el 2010 la pàgina web Nuestra Aparente Rendición, que busquen fomentar la pau. Escriu tant per públic adult, jove i infantil.

La família del meu pare és un llibre en el qual l’escriptora  investiga sobre les seves arrels familiars. Ella és rebesnéta de Rómulo Bosch i Alsina, que va ser batlle de Barcelona l’any 1905 i que va tenir quatre descendents amb el mateix nom, dintre dels quals es troba el pare de la Lolita Bosch

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!!

 

1856_lolita-bosch (1)

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.