Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Lolita Bosch. ATENCIÓ CANVI DE DATA

14 març 2022 155 views Sense Comentaris

El dimarts 29 de març a les 18:30 tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina, i no el dia 15 de març, com estava previst, per causa d’un imprevist . La novel·la que comentarem serà La família del meu pare de l’escriptora Lolita Bosch.

Lolita Bosch és una escriptura de nascuda a Barcelona l’any 1970. És llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i té un postgrau en lletres en la Universitat Nacional Autonoma de Mèxic. Ha viscut als Estats Units,a la India i durant 10 anys a Mèxic. L’any 2007 va fundar el col·lectiu Fu i el 2010 la pàgina web Nuestra Aparente Rendición, que busquen fomentar la pau. Escriu tant per públic adult, jove i infantil.

La família del meu pare és un llibre en el qual l’escriptora  investiga sobre les seves arrels familiars. Ella és rebesnéta de Rómulo Bosch i Alsina, que va ser batlle de Barcelona l’any 1905 i que va tenir quatre descendents amb el mateix nom, dintre dels quals es troba el pare de la Lolita Bosch

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!!

 

1856_lolita-bosch (1)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.