Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat

Nou Club de Lectura: Novel·la negra barcelonina

21 febrer 2022 Sense Comentaris

A la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé encetem un nou Club de Lectura pensat en els amants de genere negre. Així, el quart dimarts de cada mes a les 18:30 ens reunirem per comentar un llibre relacionat amb una trama negrocriminal, la qual es desenvolupa  a Barcelona.

La primera sessió se celebrarà el 24 de febrer a les 18:30 a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé i comentarem el llibre Las calles de nuestros padres de Francisco González Ledesma.

Francisco González Ledesma va ser un advocat, periodista, escriptor d’historietes i novel·lista que va neixer a Barcelona l’any 1927 i va morir l’any 2015. Durant el Franquisme va patir la censura i per això va escriure llibres amb pseudònim com Silver Kane. Va ser el creador de la sèrie de novel·les protagonitzades per l’inspector Méndez. Ha rebut varis premis entre els quals cal destacar el Premi Planeta (1984) pel  llibre Crónica sentimental en rojo, el premi Hammet (2003) per llibre El pecado o algo parecido i la Creu de Sant Jordi l’any 2010.

El llibre comença amb la troballa casual d’un cadàver a un prostíbul per un periodista, que atreu la mala sort, Amores. La morta és Maria Teresa Pau, secretaria de Juan Sanjuan, un personatge important implicat en afers tèrbols.

Esperem que us agradi aquesta nova proposta i us desitgem una feliç lectura!!

GzlzLedesma

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.