Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Gènere negre, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat, Novetats bibliogràfiques

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… Fills de mala mare

28 gener 2022 Sense Comentaris

9788415711261Fills de mala mare/ Oriol Canals. Barcelona: Base, 2013

Oriol Canals Vaquer és un expert en màrqueting i comunicació nascut a Barcelona l’any 1978. Ha treballat al departament de comunicació de Nike, al departament de màrqueting del diari Sport i actualment treballa a la direcció de negocis del diari Ara. Ha escrit dues novel·les: Fills de mala mare i Diví.

Fills de mala mare és un thriller que ens conta la història d’un home que acudeix a la Catedral i durant la confessió l’entrega un sobre al capellà en el qual hi ha documents comprometedors per a l’església per entregar-ho al Sant Pare. A més, demana que l’església reconegui l’eutanàsia o revelarà aquesta informació. L’entorn del Sant Pare intentarà evitar això. Tot és complica quan el capellà que ha rebut la informació és assassinat. Això crida l’atenció del periodista Josep Montfort, que investigarà el tema.

La trama de la novel·la es desenvolupa principalment als districtes següents: Ciutat Vella, Sants-Montjuïc, Eixample i Les Corts.

Finalment, us oferim un fragment del llibre:

“Com cada matí de diumenge la Mariona esmorzava a la granja Santa Llúcia tot llegint La Tribuna. Cafè amb llet i ensaïmada, si són bons, són tot un luxe. Barcelona a mitjan juny ja respira una temperatura òptima per gaudir de les innombrables terrasses que ofereixen els establiments de la ciutat; agradant-li el sol com li agradava, aquella seria una tònica habitual fins al mes d’octubre.”

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.