Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Sebastià Portell

10 gener 2022 Sense Comentaris

El dimarts 11 de gener a les 18:30 tindrà lloc la primera sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina de l’any, en la qual comentarem el llibre El día que va morir David Bowie de Sebastià Portell.

Sebastià Portell és un dramaturg i escriptor nascut a Ses Salines (Mallorca) l’any 1992. És Graduat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Pompeu Fabra, en Llengua i Literatura Catalanes per la Universitat Oberta de Catalunya i del Master en Construcció i  Representació d’ Identitats Culturals per la Universitat de Barcelona. Coordina des de setembre de 2017, la secció LGTBI de la Revista Time Out Barcelona.. Ha escrit varies obres de teatre i varies novel·les.

El dia que va morir David Bowie és la seva tercera novel·la i ens conta la història de un jove homosexual que ha de fer-se proves mediques per saber si té sifilis. Ha tingut moltes relacions però es troba insatisfet. A més, pateix la marca de la seva mare, que és una persona molt conservadora.

Us desitjem un feliç 2012 ple de lectures interessants!

bowie-210x300

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.