Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a … Antonio Soler

13 desembre 2021 Sense Comentaris

El dimarts 14 de desembre a les 18:30 tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina. Comentarem el llibre Apóstoles y asesinos de l’escriptor malagueny Antonio Soler. 

   Antonio Soler és un escriptor, guionista de televisió i col·laborador de premsa nascut a Malaga l’any 1956. És membre fundacional de l’ Ordre de Finnegans, que adora la novel·la Ulisses de James Joyce. Ha guanyat molts premis literaris entre els quals cal destacar el Premi de la Critica de Narrativa Castellana (1996) pel llibre Las bailarinas muertas i el Premi Nadal (2004) per la novel·la El camino de los ingleses.

   Apóstoles y asesinos és una novel·la on es narra la vida de Salvador Seguí, més conegut com el Noi del Sucre. A través de la figura del Noi del Sucre se’ns mostra la conflictivitat laboral a Barcelona durant les dues primeres dècades del segle XX i el desenvolupament del moviment anarquista en aquesta época.

Com sempre, us dessitgem una feliç lectura!!!

 

AntonioSoler

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.