Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Iniciem nova temporada del Club de Novel·la Barcelonina amb Barcelona inconclusa

18 octubre 2021 Sense Comentaris

Comença una nova temporada del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina conduida per Mario  Catelli. La primera sessió serà el dimarts 19 d’ octubre a les 18:30 hores. El llibre que comentarem serà Barcelona inconclusa de Laureano Debat. 

Laureano Debat és un periodista cultural, escriptor, professor en l’ Escola de’ Escriptura en l’ Ateneu Barcelonés  i editor web de la revista literària Granta en espanyol nascut a Loberia, poble argentí, l’any 1981. Va estudiar Periodisme i Comunicació Audiovisual a la Universidad Nacional de La Plata, on també va treballar com a professor en tallers d’escriptura. Col·labora amb diferents mitjans de comunicació d’ Espanya i Argentina.

Barcelona inconclusa és un conjunt de cròniques que fa l’autor sobre diferents llocs de Barcelona on a més de les seves observacions, parla dels atemptats de les Rambles, el cas de Juan Andres Dominguez, treballs precaris  i altres temes més superficials com modes, gimnasos, terrasses i botigues.

Com sempre, us dessitgem una feliç lectura!

 

LaureanoDebat

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.