Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Literatura en trànsit, Poesia

No cal ser valentes, hem decidit tenir coratge

28 setembre 2021 Sense Comentaris

Amb aquest títol es presenta l’acte, inclòs al festival Literatura en Trànsit que organitza el Districte Literari d’Horta-Guinardó juntament amb Biblioteques de Barcelona, i que tindrà lloc el proper 2 d’octubre a la biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. Aquest acte compta amb Meritxell Cucurella-Jorba, que ha rebut recentment el 25è Premi Màrius Torres per La volumetria del neguit i autora de Verticalitat i delinqüència (Fonoll, 2021), i Laura López Granell, que ha escrit sobre la tensió entre el desig i la resistència a Coratge (Godall Edicions, 2020). Aquestes dues magnífiques i reivindicatives poetes compartiran lectures pròpies i d’altres escriptores, en un tu a tu que ens mantindrà l’atenció durant tota la sessió. Olga Jornet, crítica literària a L’hora del Lector  i professora de tècniques narratives a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, entre d’altres mèrits, presentarà l’acte.

littransit

Cal fer reserva prèvia enviant un correu a:
b.barcelona.mr@diba.cat

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.