Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat

Aquest mes llegim a…. Susana Hernández

7 maig 2021 Sense Comentaris

El dimarts 11 de maig a les 18:30 tindrà lloc la propera trobada virtual del Club de lectura de novel·la barcelonina . El llibre que comentarem serà Mai més de Susana Hernández.

 

Susana Hernández és una escriptora nascuda a Barcelona l’any 1974. Va estudiar Imatge i So i Integració Social, Investigació Privada i Psicologia. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació escrits i radiofònics. És una escriptora de gènere negre que ha estat una de les pioneres a Espanya en fer servir personatges femenins lèsbics en trames detectivesques.

 

Mai més és una història coral situada als barris del Besós i el Maresme i de la Mina. Biel és un noi que viu amb un pare tirànic, que el menysté i maltracta la seva mare. Musta és amic del Biel i s’introdueix amb les màfies locals per guanyar diners. Una de les seves feines és expulsar a gent de la seva casa per fer servir el pis pel negoci de la droga, cosa que afecta a Laila i la seva família, pakistanesos que van arribar a Barcelona per trobar un futur millor.

 

La trobada serà oberta a tothom que vulgui participar. És una possibilitat de parlar d’una novel·la negra ambientada en l’extrarradí barceloní o de si algun cop us heu plantejat formar part d’un Club de lectura descobrir la seva dinàmica.

L’enllaç per accedir mitjançant Zoom és el següent:

 
https://us02web.zoom.us/j/88168527251?pwd=QTNweVQ1MDdNNzM3MmpvNE1ITE5OZz09
 
ID de reunión: 881 6852 7251
Código de acceso: 873840
 

 

Finalment, us desitgem una feliç lectura i agraïm la vostra participació en un any complicat per tothom, i esperem que continueu contant amb nosaltres per la propera temporada!

 

susana_hernandez950

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.