Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Javier Cercas

12 abril 2021 Sense Comentaris

   El dimarts 13 d’abril a les 18:30 tindrà lloc la propera trobada virtual del Club de lectura de novel·la barcelonina . El llibre que comentarem serà Soldados de Salamina de Javier Cercas.

   Soldados de Salamina va ser la primera novel·la exitosa de Cercas i ha estat traduida a més de 20 països i a més de 30 idiomes. La novel·la explica la investigació que fa l’autor sobre un episodi de la Guerra Civil en el qual un soldat republicà decideix no matar el soldat falangista Rafael Sánchez Mazas, que havia fugit d’un fusilament. Cercas investiga les circumstàncies i el context històric al voltant d’aquest aconteixement.

   Javier Cercas va nèixer a Ibahernando (Caceres) l’any 1962. Va treballar a la Universitat d’Illinois com a lector i és professor de Literatura Espanyola a la Universitat de Girona.És un escriptor amb una amplia trajectòria, que ha guanyat varis premis, entre els quals cal destacar el Premi Planeta 2019 amb la novel·la Terra Alta i el Premi Nacional de Narrativa 2010 per seu llibre Anatomía de un instante.

   La trobada serà oberta a tothom que vulgui participar. És una possibilitat de parlar d’una de les obres més representatives de Cercas o de si algun cop us heu plantejat formar part d’un Club de lectura descobrir la seva dinàmica.

   L’enllaç per accedir mitjançant Zoom és el següent:

 

https://us02web.zoom.us/j/84669548974?pwd=UHJ5RDlhbERkTlN1WDdpMC9DVHVlZz09

ID de reunión: 846 6954 8974

Código de acceso: 320069

Finalment, us desitgem una feliç lectura!

 cercas

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.