Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a … Xavier Mas Craviotto

8 febrer 2021 Sense Comentaris

El dimarts 11 de febrer a les 18:30 tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina en format virtual. En aquesta sessió comentarem el llibre La mort lenta de Xavier Mas Craviotto

 

   Xavier Mas Craviotto és professor de català i novel·lista nascut a Navàs l’any 1996. Va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona. Va crear la plataforma digital “Com ho diria” especialitzada en el argot juvenil del català col·loquial i ha col·laborat amb el Centre de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona. Ha guanyat premis de poesia i també el Premi Documenta 2018 amb la novel·la La mort lenta.

 

La mort lenta és la història d’Aram i Lena, dos germans que viuen junts. Un dia  Laia,l’exparella d’Aram, al qual va abandonar per una dona,  li demana viure un temps en la seu pis. El llibre conta de forma desordenada en el temps la història dels dos germans.

 

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!!

 

MasCraviotto

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.