Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

INICI DEL CLUB DE LECTURA DE NOVEL·LA BARCELONÍ 2020-2021

12 octubre 2020 Sense Comentaris

Tornen les sessions del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina. Ara les sessions seràn el segon dimarts de cada mes a les 18:30 hores a la Sala d’ Actes de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé conduides per Mario Catelli.

El primer llibre que llegirem serà T’estimo si he begut d’ Empar Moliner. Es tracta d’un recull de tretze contes on l’autora ens narra relacions de parella o altres situacions de la vida quotidiana  des d’un punt de vista crític i irònic.

 Empar Moliner és una escriptora i periodista, que va néixer a Santa Eulàlia de Ronçana l’any 1966. Va estudiar Periodisme i va ser actriu de teatre i cabaret. Ha sortit a programes de radio i televisió i ha escrit articles d’opinió als diaris Avui, Ara i El País. Actualment, es col·laboradora del Matí de Catalunya Radio, contertulia del Matí de TV3 I en aquesta cadena fa una sessió al programa Tot es mou.

Com sempre, us dessitgem una feliç lectura!!

EmparMoliner-fotoWEB-1

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.