Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Monogràfics, Novel·la barcelonina, Novel·la de ciència ficció, Novetat

La Biblioteca El Carmel – Juan Marsé recomana: L’any de la plaga, de Marc Pastor

27 març 2020 Sense Comentaris

unnamed-2

L’any de la plaga / Marc Pastor.

La pel·lícula La invasión de los ultracuerpos és a hores d’ara tot un clàssic, a mig camí entre la ciència-ficció i el terror. En aquesta novel·la Marc Pastor va agafar un element de la cultura pop com és la pel·lícula i la va portar a l’ara i l’aquí, en una novel·la també plena de referències pop o directament frikis (o com diria el protagonista “culturalment dispers”).

Uns eucaliptus proliferen a Barcelona en un d’aquells estius tòrrids que no s’acaben mai, de cop i volta cada cop més gent comença a actuar de manera estranya, “no són ells” diuen els que els coneixen. Tot semblen cabòries de vells, efectes de la calor… però hi ha més, força més, i el protagonista haurà de descobrir-ho a contrarellotge, potser ell serà el següent…?

Una novel·la de la que no es pot parlar sense fer-ne espòiler, a la Biblioteca El Carmel en vam preparar una ruta literària on vam comptar amb el mateix autor. Una lectura per aquests dies que podeu fer amb el sistema de prèstec de llibres electrònics i així fer més passador aquest confinament que tenim ara mateix.

Llegiu, gaudiu i cuideu-vos!

Necessito una apocalipsi o, com a mínim, unes vacances.

Aquesta maleïda migranya que no se sap ben bé d’on ha sortit, si de la falta de son, de la calor infernal que castiga Barcelona, de la xerrameca interminable dels armenis de l’edifici del costat, dels lladrucs esquizoides dels gossos del veí de dalt o del primer estiu sense la Irene, m’acabarà matant.

Sort que sempre m’ha agradat treballar a l’estiu.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.