Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Còmic, Destacat, Espai Barcelona, Novel·la barcelonina, Novel·la de ciència ficció, Novetat

La Biblioteca El Carmel – Juan Marsé recomana: Mundo espejo. Barcelona, d’Arleston i Barbucci.

6 març 2020 Sense Comentaris

Destacada_Ekho_Barcelona

Barcelona / Arleston; Barbucci.- Barcelona: Norma, 2016.

La sèrie Ekho.  Mundo espejo ens presenta un món que és una mena de revers estrany del nostre. Un món sorprenent, esbojarrat i divertit que serveix d’escenari per les aventures dels protagonistes que han “caigut” del nostre món a aquest altre món “mirall”. Un món recreat al detall amb els seus habitants i amb tot el seu parament, però tot “a la seva manera”, una manera que potser no és la nostra però que resulta molt divertida i sorprenent. No és un còmic “profund”, és pura evasió i entreteniment recolzat en un estil de dibuix preciocista, elàstic i molt vistòs.

ekhoNY

Aquest còmic va passejant per diferents lloc d’aquest mirall, comença amb Nova York, però també hi ha Hollywood, París i en el còmic que ens ocupa no podia faltar Barcelona. Però és una Barcelona versió Ekho, amb el que això vol dir. El castell de Montjuïc no té un negre passat com a presó, simplement és la comissaria central de Barcelona, la ciutat té molt de màgic i misteriós, bars, artistes (els còmics sempre tenen un petit punt d’erotisme soft), un personatge calcat a Dalí i els nostres personatges en les seves aventures, excuses per meravellar-nos amb el món visual d’Ekho.

Sempre té gràcia veure la ciutat de Barcelona retratada en els còmics, tot i que de vegades sigui una mena de versió. Un còmic entretingut, divertit i visualment sense rival, endinseu-vos al mirall!

ekhobcn

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.