Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novetat

Aquest mes llegim a… Julià Guillamon al Museu del Disseny

13 gener 2020 Sense Comentaris

El dimarts 14 de gener a les 18:30 farem la nostra primera sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina de l’any 2020. La sessió tindrà lloc a les 18:30 al Museu del Disseny i el llibre que comentarem serà “La Moràvia” de Julià Guillamon amb la presència de l’autor.

L’AUTOR

Julià Guillamon és un escriptor i crític literari nascut a Barcelona l’any 1962. Va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona. Des de l’any 1994 publica articles al diari La Vanguardia setmanalment. També col·laborà amb les següents publicacions: Avui, Diario de Barcelona, El Correo Catalán, Quimera, Revista de Catalunya, Serra d’Or, Lletra de canvi, Canigó, El Temps i Artics. Ha estat comissari de diverses exposicions literàries, com per exemple les dedicades a Joan Perucho (1998), Josep Palau i Fabre (2001) i Quim Monzó (2009-2010)

L’OBRA

La Moràvia és una novel·la protagonitzada per un personatge peculiar que és fa dir Barreiros, com si fos un cotxe i que viu a un pis que bateja amb el nom de La Moràvia, com si fos una fabrica de cerveses. Ell es dedica a col·leccionar objectes industrials que ja no serveixen.

L’autor vol posar el focus de la novel·la a les fabriques perdudes per reflectir, d’una banda, les transformacions en el paisatge del Poblenou, i d’altra, el desplaçament social del personatge, que vol adaptar la realitat a la seva utopia d’un món més positiu

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Guillamon

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.