Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novetat, Novetats bibliogràfiques

La biblioteca del Carmel recomana… Museus de Barcelona

11 març 2011 Sense Comentaris

Tornem a presentar una nova proposta divertida per compartir amb els vostres fills el cap de setmana. En Pau i la Laia són dos barcelonins aventurers que ens tornen a engrescar a aprendre coses noves de la nostra ciutat.

Després de presentar  rutes per Barcelona en transport públic , ara ens proposen  diferents rutes per a conèixer amb detall els museus de la ciutat i descobrir-ne els atractius i activitats d’una manera fàcil i divertida. Conté 11 rutes per esbrinar els secrets que amaguen els nostres museus. Hi ha museus per a tots els gustos :

 El Museu de la Música,  Museu d’Història de Barcelona,  Museu Olímpic i de l’Esport, La Fundació Joan Miró, el Museu Egipci, Cosmocaixa, el Museu Picasso, el Museu de la xocolata, el MNAC, Caixafòrum, el Museu Marítim de Barcelona i el Museu del Futbol Club Barcelona

T’animes a descobrir-los  Barcelona  amb ells ?

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.