Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat, Poesia

Nadal per a tothom – edició 2019

15 desembre 2019 Sense Comentaris
  • El dia 20 de desembre a les 18,00 hores tindrà lloc a l’Aula Maria Mercè-Marçal de l’Ateneu Barcelonès el recital Nadal per a tothom de l’associació cultural Poesia en acció.

Nadal per a tothom és un acte que te lloc anualment a mitjans de desembre. Durant les festes nadalenques, ens solidaritzem amb aquells que pel motiu que sigui no poden estar amb els seus sers estimats i amb els quals, per les circumstàncies de la vida, aquestes dates se’ls hi fan especialment dures. Amb l’objectiu de fer’lis-hi una mica més fàcils, celebrem aquest acte dues vegades cada any; la primera, a la localitat d’El Masnou i la segona a la ciutat de Barcelona, habitualment a l’Ateneu Barcelonès. Els diners recaptats es lliuren  en la seva totalitat a alguna associació el projecte de la qual es presenta al mateix acte.

Poesia en acció és una associació que treballa per a l’educació en valors a les escoles a través de projectes solidaris per a construir un mon millor

Podeu demar els llibres de poesia solidària i poemes per un món millor a les Biblioteques.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.