Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

Al margen: Etapa 1. Primera part

8 maig 2009 Sense Comentaris

Restaurant molt antic , fundat el 1855, va agafar fama gràcies als germans Bofarull. L’Antoni Bofarull passejava amb cotxe de cavalls per Barcelona i va treballar en algunes pel·lícules. Actors i actrius coneguts van visitar Los Caracoles per aquesta raó. Les voreres del carrer Escudellers s’omplien les nits d’estiu de taules del restaurant que tenia i encara té en una cantonada un immens aparador de pollastres rostint-se a l’ast.

Algunes imatges del Carrer Escudellers i Los Caracoles:

Dimarts una nova etapa.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.