Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Itineraris literaris, Novetat

La BAB recomana… Fages de Climent a Barcelona

15 setembre 2019 Sense Comentaris

Carles Fages de Climent poeta, narrador i dramaturg figuerenc (1902-1968) va repartir la seva vida entre l’Empordà i Barcelona, on va viure entre els anys 1913 i 1959.

Aquest llibre coeditat i publicat per la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona, la Diputació de Girona, i els ajuntaments de Castelló d’Empúries i de Figueres, compilat, i redactat per la filòloga i especialista en itineraris literaris Maria Nunes“ressegueix els principals indrets de la ciutat relacionats amb la biografia i l’obra de l’autor, i té per objectiu contribuir a donar a conèixer i a divulgar-ne la figura i l’obra literària. El recorregut s’estructura en tres àmbits: Sarrià, l’Eixample i Ciutat Vella; tres espais de característiques urbanes ben diferents que expliquen la relació de Fages de Climent amb la ciutat on va residir tants anys encara que sempre se sentí profundament identificat amb la seva terra i les seves arrels empordaneses”.

Durant aquest mes de setembre farem un petit tast d’aquest itinerari que esperem sigui del vostre interès.

Bibliografia i informació relacionada:

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.