Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Una nova edició de Barcelona Poesia

30 abril 2019 Sense Comentaris

Un any més la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda participa a Barcelona Poesia acollint un acte de la programació i elaborant la guia de lectura de la Setmana. En aquesta ocasió comptarem amb la presència de la cantant i compositora Christina Rosenvinge, recent Premio Nacional de las Músicas Actuales, acompanyada de la poeta Luna Miguel.

debutRosenvinge acaba de publicar Debut, un llibre on aplega quaderns i lletres de cançons. Un dels textos que inclou el llibre és precisament una reflexió sobre la condició literària de l’escriptura de lletres de cançons.

Dimarts 14 de maig, 19 h

LA PARAULA EXACTA. CHRISTINA ROSENVINGE DESDE LUNA MIGUEL
Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda
Camèlies, 76-80

Com altres anys, la setmana s’obre amb el lliurament del Premi de Poesia Jocs Florals, i es clou al Palau de la Música, amb la 35a edició del Festival Internacional de Poesia de Barcelona. Durant la setmana del 8 al 16 de maig tindreu ocasió d’escoltar poetes com Mary Jo Bang, Perejaume, Luis García Montero, Enric Sòria, Rita Dove o Manuel Rivas. La música hi tornarà a ser present, amb Refree, El Niño de Elche o Gerard Quintana, o l’algueresa Franca Masu. En el capítol dels homenatges i recordatoris no hi podia falta Brossa, però també hi són presents Mary Oliver, que ens va deixar el passat gener, i Pere Quart.

Si us animeu a fer un cop d’ull a la programació, veureu que les propostes són molt variades.

BCN poesia portada guiaUs animem també a consultar la guia de lectura que han preparat els companys de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda.

Es tracta d’una tria de llibres i discos disponible a les Biblioteques de Barcelona, pensada perquè us acompanyi durant la Setmana i us faciliti la lectura de les descobertes que ben segur fareu aquests dies.

Important: no es tracta d’un llistat exhaustiu ni de les obres ni dels actes de la Setmana.  Consulteu sempre el web de Barcelona Poesia per conèixer informació detallada i actualitzada dels actes de la setmana.

Esperem que gaudiu de la Setmana i compartiu amb nosaltres les vostres lectures.

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.