Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la negra, Novetat

Canvi de data en la sessió del club de lectura al 25 d’abril

8 abril 2019 Sense Comentaris

Com a conseqüència d’un imprevist ens veiem obligats a suspendre la sessió del Club de Lectura Barcelonina prevista pel dia 9 d’abril. Aquesta sessió finalment la farem el dia 25 d’abril de 2019 a les 19 hores. El llibre que comentarem serà El día que murió Marilyn de Terenci Moix

L’AUTOR

Terenci Moix era un novel·lista nascut a Barcelona l’any 1942. Va nèixer al barri del Raval i va tenir una formació autodidacta i anàrquica. A les seves obres tracta els següents temes: critica i mitificació de la cultura catalana, els valors de l’época franquista, l’educació religiosa i el sexe i la història d’Egipte. Era obertament homosexual i va participar en molts debats sobre la sexualitat i criticant posicions homofobes. Va morir l’any 2003 d’un enfisema pulmonar.

L’OBRA

El día que murió Marilyn és la història de dues famílies de classe mitjana que evolucionen des de la fam de  la postguerra a la riquesa dels anys 60. També mostra l’enfrontament entre els familiars que pertanyen a la Generació del 36 i els protagonistes, que són més joves i busquen construir una nova etapa mitjançant el rebuig de tot el seu passat, tant el de la seva ciutat com el familiar.

Com sempre, us dessitgem una feliç lectura i us animem a descobrir Barcelona a través de les seves novel·les!!

 

el-dia-que-murio-marilyn-terenci-moix-D_NQ_NP_967445-MLM27630104380_062018-F

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.