Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, Novetat

La BAB recomana… La ciutat dels llibres, article de Xavier Theros a El món d’ahir Número 9

16 febrer 2019 Sense Comentaris
El darrer número de El món d’ahir ens sorprèn amb un article que ben segur gaudireu tots els lletraferits. L’escriptor i antropòleg Xavier Theros amb “la ciutat dels llibres” fa un documentat repàs de la història dels llibreters i editors de Barcelona. Al llegir-ho descobrirem interessants dades i curiositats del naixement de les primeres llibreries i impremtes i les vicissituds que van viure, ben lligades a la convulsa història de la ciutat. Tot adobat amb els noms més importants de l’embrió de la que ara és una de les més potents industries literàries mundials.

books-stack-of-three_318-45543Altres llibres de l’autor que podeu trobar a les biblioteques:

books-stack-of-three_318-45543Altres lectures relaciones i que poden ser del vostre interès:

Agafeu-los en préstec!!!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.