Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Jaume Cabré

7 gener 2019 Sense Comentaris

Comencem la nostra primera trobada de l’any 2019 al Club de Lectura de Novel·la Barcelonina per comentar el conjunt de relats Quan arriba la penombra de Jaume Cabré. La sessió tindrà lloc el dimarts 9 de gener de 2019 a les 19 hores.

AUTOR
Jaume Cabré va néixer a Barcelona l’any 1947. És Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, catedràtic d’ensenyament mitjà en excedència, professor a la Universitat de Lleida, és membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans.
Durant molts anys va compaginar l’escriptura amb l’ensenyament. Més endavant incorporà una nova faceta professional, la del guionatge televisiu i cinematogràfic. Tot i que darrerament es dedica quasi exclusivament a escriure.
La seva feina literària està centrada en la novel·la i el relat; però també ha publicat teatre i un parell de llibres de reflexió sobre l’escriptura i la lectura. A més, col·labora amb la premsa escrita. Va guanyar el 43è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, 2010.

OBRA
Quan arriba la penombra és un conjunt de 13 relats diversos en extensió i en complexitat narrativa on trobarem thriller, tocs d’ironia i relats fantàstics. En el llibre es tracten temes com la maldat i la memòria històrica.

Us desitgem un feliç any 2019 ple de lectures interessants!!portada_quan-arriba-la-penombra_jaume-cabre_201612121811

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.