Inici » Activitats, Aniversaris, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Gènere negre, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat

Xerrada: Pedrolo i Barcelona, dilluns 17 de desembre a la biblioteca El Carmel – Juan Marsé

14 desembre 2018 Sense Comentaris

pedrolo

Aquest any es conmemora el centenari de Manuel de Pedrolo, un dels autors més llegits però en gran part desconegut. En aquesta xerrada amb Ana Maria Villalonga aprofundirem en el Pedrolo meś innovador. El pare (o un dels pares) de la novel·la negra en català amb títols com L’inspector fa tardJoc brut o Algú que no hi havia de ser. També va ser un autor compromés, autor de la tetralogia La terra prohibida, el més intimista de Balanç fins la matinada, el polièdric de la sèrie Temps obert. Uns llibres on el rerefons o escenari de la ciutat de Barcelona sempre és present, de vegades de manera clara, d’altres implícita o molt “camuflada”.

Pedrolo i Barcelona, una relació de llarga durada.

Amb Anna Maria Villalonga, comissària de l’Any Pedrolo.

Dilluns 17 de desembre a les 19:00h. a la biblioteca El Carmel – Juan Marsé, entrada lliure.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.