Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Xavier Theros

10 desembre 2018 Sense Comentaris

El dimarts 11 de desembre de 2018 a les 19 hores es durà a terme la segona sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé. El llibre que comentarem és La Fada negra de Xavier Theros.

AUTOR/A

Xavier Therós és un antropòleg, escriptor i poeta nascut a Barcelona l’any 1963. És autor i actor del monòleg ¡Que bello es vivir… Bien! Com a poeta ha participat en festivals i encontres de poesia d’ Espanya i Itàla. També és l’autor de l’espectacle de poesia a 4 veus La poesia con sangre entra. És cofundador i membre amb Rafael Metlitovez del duet Accidents Polipoètics. També ha participat en diverses emissores de radio i ha col·laborat amb diferents diaris. Actualment escriu a la secció catalana del diari El País i al diari Ara. Va participar en el projecte de memòria històrica “La ruta del anarquisme” entre 2004 i 2010. Amb el llibre La Sisena Flota a Barcelona va guanyar el premi de periodisme Josep Maria Huertas-Claveria de 2010 i amb la novel·la La fada negra el Premi Josep Pla de narrativa de 2017

OBRA

La Fada negra és una novel·la que es desenvolupa a la Barcelona de 1843. La novel·la comença quan un nen apareix degollat en un fumador d’opi. L’encarregat de la investigació és Llàtzer Llampardes, un antic capità de vaixell traumatitzat per un naufragi, que acaba esdevenint policia.

Com sempre us desitgem una feliç lectura!!

FadaNegra

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.