Inici » Destacat, Monogràfics, Novetats bibliogràfiques, Poesia

La biblioteca Mercè Rodoreda recomana

27 gener 2011 Sense Comentaris

No era lluny ni difícil

No era ni lluny ni difícil
Joan Margarit
Proa. 2010

Un nou llibre de poemes del Margarit més madur, més depurat i més exacte. En aquest darrer poemari, Joan Margarit arriba al límit del que és pot dir d’una manera intel·ligible per il·luminar alguna veritat, convençut que la veritat ordena i, per tant, tranquil·litza. A No era lluny ni difícil tenim poemes amb títols tan expressius i tant propis del nostre poeta com “L’amor tindrà l’última paraula”, “La part més fosca del camí”, “Joves en la nit”, “Lírica dels setanta anys” o “Meditació de Vil·la Joana”. Es tracta d’un llibre sobre l’edat que parla a totes les edats, que parla de la vida, de la mort, del sexe i de com tot el que pot dinamitar els cors dels homes i les dones els pot donar també l’escalf que necessiten.

El poeta Joan Margarit comenta el seu nou recull de versos No era lluny ni difícil, del qual recita un poema en aquest vídeo:

http://www.proa.cat/ca/video/joan-margarit-parla-del-seu-poemari-no-era-lluny-ni-dificil-103.html

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.