Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat

La BAB recomana… Petróleo

17 novembre 2018 Sense Comentaris

978-84-947174-8-2Coincidint amb la celebració a Barcelona de l’Smart City Expo World Congress recomanem la lectura de Petróleo, un llibre imprescindible, crític i aclaridor sobre el present i futur de la nostra civilització.

Petróleo trobareu tres conferencies dels reputats assagistes i antropòlegs Jorge RiechmannEmilio Santiago Muíño i Yayo Herrero impartides el Maig del 2017 en un seminari al MACBA. Els ponents reflexionen sobre la crisi ecològica i, per tant global, desde l’ecosocialisme, l’ecofeminisme i l’antropologia, amb el punt de partida comú de la fi imminent de les energies fòssils.

Els seus textos ens interpel·len sobre problemes gravíssims com la explotació humana, la perpetuació del patriarcat i l’expoli ecològic i, lluny de creure en l’Utopia Tecnològica com a salvació, proposen una profunda mutació cultural basada en la imaginació, el canvi de les nostres relacions socials i les nostres formes de vida.

Petróleo és el primer títol de la col·lecció et al., una col·laboració editorial entre Arcàdia i MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.