Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Biblioteca Horta-Can Mariner, Biblioteca Montbau - Albert Pérez Baró, Destacat, LLetres joves-HG, Novetat

Lliurament dels premis Lletres Joves d’Horta-Guinardó

6 novembre 2018 Sense Comentaris

El  proper dijous 8 de novembre se celebrarà l’acte de lliurament dels premis de la 3a edició del concurs Lletres Joves d’Horta-Guinardó, adreçats a joves d’entre 16 i 25 anys.

La cerimònia, amb entrada lliure, tindrà lloc a la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé a les 19 hores.

L’acte comptarà amb dues actuacions artístiques, relacionades amb els premis de l’edició anterior. D’una banda, es musicaran els poemes guanyadors dels premis Lletres Joves 2017. De l’altra, el grup Joves dels Lluïsos representarà l’obra Tuf de tifa de buldog, obra guanyadora del primer premi de l’edició anterior en la categoria de microteatre.

Recordem que els premis Lletres Joves d’Horta Guinardó els convoquen el Districte d’Horta-Guinardó i Biblioteques de Barcelona, amb l’objectiu de fomentar la creativitat tot promovent les especialitzacions literàries de les biblioteques del districte.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.