Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina

La biblioteca del Carmel recomana… El Barcelonauta

28 gener 2011 Sense Comentaris

En Quim és un noi de poble, de tota la vida, que s’ha traslladat a viure a Barcelona, però l’ambient urbanita de la ciutat l’ofega i ja n’està fart, així que decideix tornar-se’n al poble. Fa la maleta i es compra un bitllet d’autobús, però mentre fa temps a una llibreria se n’adona que li han pres la cartera.

Aquest és el punt de partida del Quim, però també del lector, d’un viatge surrealista per tota la ciutat a la recerca de la seva cartera on es trobarà amb situacions i personatges sobtades, estranys i rocambolescos, però també és una ruta entre el personatge i l’essència de la ciutat de Barcelona.

El barcelonauta, de Pep Albanell, és una lectura molt recomanable per a tots aquells que s’han sentit urbanament estranys o que es troben a mig terme entre l’amor i l’odi cap a Barcelona.

Biblioteques on podeu agafar aquest llibre en préstec.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.