Inici » Aniversaris, Ateneu Barcelonès, Destacat, Escola d'Escriptura, Escriptura creativa, Novetat

20 anys d’Escola d’Escriptura

20 octubre 2018 Sense Comentaris

imatge_llista_setembre_2018VAIG A ESCRIURE PERQUÈ NO PUC EVITAR-HO

Charlotte Brontë

Pau Pérez i Jordi Muñoz, directors de l'Escola d'Escriptura

Pau Pérez i Jordi Muñoz, directors de l’Escola d’Escriptura. ©Fotografia: Míriam Garcia

L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès és uns dels referents en l’ensenyament de l’art i l’ofici d’escriure. Situada al Carrer Canuda número 6, dins d’un dels edificis emblemàtics de la ciutat, ofereix més de 100 propostes presencials i virtuals orientades a la formació de professionals de l’escriptura i l’edició, així com a les persones que vulguin aprofundir els seus coneixements en el món de la literatura i les humanitats. Des de que es va fundar l’any 1998, just ara fa 20 anys, han passat per ella més de 24000 alumnes. Molts d’ells aconsegueixen publicar la seva obra.

ee_curs2018_2019

La lliçó inaugural d’enguany tindrà lloc el proper dimarts 23 d’octubre a la sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès. Serà a càrrec de Mercè Ibarz i l’actor Roger Casamajor llegirà una selecció de textos. Hi col·laboraran Raquel SansJaume BoquetCarme EsteveAïda Font i Fran Ruvira.

segell 20 anysMés informació:

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.