Inici » Activitats, Destacat, General, Literatura en trànsit, Novetat, Poesia

Poesia al festival ‘Literatura en trànsit’

2 octubre 2018 Sense Comentaris

El districte d’Horta-Guinardó acull una nova edició del festival Literatura en trànsit, on les biblioteques del districte ofereixen activitats relacionades amb la seva especialització.

Des de la biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, especialitzada en poesia, us volem presentar les activitats que es realitzaran a la nostra biblioteca i a la seu del districte, i no sols això, també us oferim un tastet de cada per a que pogueu anar posant-vos en situació:

 

playgroundPASSAR REVISTA. DUES VEUS, MÚLTIPLES FORMATS

Luna Miguel, editora a PlayGround Magazine (si voleu fer una ullada a la revista podeu clicar aquí), i Laia López Manrique, coeditora de la revista Kokoro (descobriu-la seguint aquest enllaç), conversen sobre com la seva mirada poètica es desenvolupa tant als seus llibres com als seus projectes editorials.KOKORO

Dissabte 6 d’octubre, 18.30 hores
Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda

 

 

 

IRENE LA SEN, ARQUITECTURA DE L’SLAM

La fundadora de Poetry Slam España, Irene la Sen, interpreta alguns dels seus poemes més coneguts, recollits als discos Los métodos i Cal (del que podeu gaudir si mireu el video que us oferim aquí mateix), sobre clàssics de la música electrònica.

Dissabte 6 d’octubre, 20 hores
Seu del Districte d’Horta-Guinardó

FILLES D’EVA. ESPECTACLE DE DANSA VERTICAL

Una peça de dansfilles deva foto bisa aèria vertebrada sobre la poesia i el feminisme. De Montserrat Abelló a Gata Cattana, passant per Maria-Mercè Marçal. Tres dones, diferents generacions, mateixes (rei)vindicacions. Tres cossos en suspensió, a ritme de rap, al claustre morisc de la Seu del Districte.

Per saber qui són les Filles d’Eva i què fan entreu al seu facebook.

         Dissabte 6 d’octubre, 21.30 hores

Seu del Districte d’Horta-Guinardó

Esteu tots convidats a passar un vespre poètic. Viu la poesia

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.