Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, Escola d'Escriptura, Escriptura creativa, General, Novetat, Premis literaris

Premis Nacionals Joan Coromines 2018

29 setembre 2018 Sense Comentaris

Premis Joan Coromines_2018Els Premis Nacionals Joan Coromines són un reconeixement cap a persones, entitats o empreses que han destacat pel seu compromís en la normalització de la nostra llengua, cultura i nació. Al mateix temps, volen ser un revulsiu que ens esperoni a seguir treballant per assolir el ple reconeixement de la nostra identitat nacional i cultural.

El proper 6 d’octubre de 2018 a les 18:30 tindrà lloc al Teatre Principal de Badalona la XVII edició dels Premis Joan Coromines organitzat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana.

Les persones i entitats guardonades enguany per la seva contribució cultural són Carme Sansa i Albert, l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, Enric Larreula, el grup EnderrockJoan Soler i Amigó.

segell 20 anysEnhorabona als guardonats i molt emotivament a l’Escola d’Escriptura, que enguany commemora el seu 20è aniversari. Que a més a més de vint anys d’incentivació de la creativitat literària, ha fet realitat un dels seus objectius més importants: l’homologació de la Universitat de Lleida per impartir un màster d’escriptura narrativa.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.