Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Entre Versos. 9a edició

25 setembre 2018 Sense Comentaris

Ja tenim el programa de la novena edició del cicle Entre versos a Horta-Guinardó. Us fem un avançament dels autors i convidats que passaran per la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda entre els mesos d’octubre i desembre.

Volem agrair especialment la disponibilitat dels autors i el treball de les editorials perquè aquestes trobades a biblioteques siguin possibles.

Aquí teniu el programa:

Dimarts 16 d’octubre de 2018, 19 h

POEMAS Y POETAS ARGENTINOS
Amb Ana Llurba i Hernán Franzese
Presentem Poemas y poetas argentinos, una antologia publicada per la Embajada de la República Argentina que pretén donar testimoni del pas per Espanya d’alguns dels escriptors més rellevants del panorama actual de la poesia argentina.
Aquests poetes han aconseguit fer de la poesia un espai de llibertat on expressar el sentiment i convertir-lo en pensament, en un vol líric d’extraordinària bellesa i, en ocasions, de refugi en temps difícils.

Ho organitza: Consulado General y Centro de Promoción de la República Argentina en Barcelona i Casa Amèrica Catalunya.

Dimecres 14 de novembre de 2018, 19 h
LOOP BARCELONloop bcnA. EL MISTERI DE SER ATZAR
A càrrec de Josep Vila

El misteri de ser atzar és un projecte que descriu el procés fortuït que ha portat a un grup d’artistes a investigar la salut mental i la manera com ha estat portada al cinema. L’acte constarà de la projecció de videopoemes i audiovisuals, i inclourà un debat.

Dins del festival LOOP Barcelona, que tindrà lloc del 12 al 22 de novembre.

Dijous 22 de novembre de 2018, 19 h
PARLEM AMB..ponç pons. PONÇ PONS
Amb Ponç Pons i Lluïsa Julià

El poeta menorquí Ponç Pons (Alaior, 1956) ens parlarà de la seva obra i compartirà amb nosaltres els seus poemes, acompanyat de l’escriptora i professora Lluïsa Julià. Ponç Pons ha guanyat, entre altres, el Premi Miquel de Palol amb Camp de bard (2015) i el Carles Riba amb El salobre (1996).

En col·laboració amb l’editorial Quaderns Crema.

Dimarts 27 de novembre de 2018, 19 h
AUTOEDITARmariana eguaras PJuan carlos carranoOESIA
Amb Mariana Eguaras i Juan Carlos Carrano

Els canvis en el món de l’edició ofereixen noves possibilitats als autors que es plantegen editar els seus poemaris fora del circuit editorial tradicional sense renunciar a la qualitat. Us proposem conèixer els avantatges i riscos de l’autoedició de poesia amb Juan Carlos Carrano, autor de Matinal: los poemas de Ícaro el buzo, magnífic exemple d’autoedició d’artista, i Mariana Eguaras, consultora editorial de dilatada experiència.

 

Dimecres 12 de desembre de 2018, 19 h
DEIXA’M Mariona sagarraraul costafredaTORNAR-TE A DIR: POEMES DE MONTSERRAT ABELLÓ
Amb Mariona Sagarra i Raül Costafreda

Deixa’m tornar-te a dir és un espectacle musical basat en l’obra de Montserrat Abelló, amb qui Mariona Sagarra va compartir xerrades i actuacions. Un tribut a aquesta gran poeta que enguany hauria fet cent anys, amb composicions de Mariona Sagarra i del guitarrista Raül Costafreda.

L’acte s’acompanya de l’exposició itinerant «Montserrat Abelló: “Visc i torno a reviure”», del 3 al 14 de desembre.

Entre versos és el nou lloc de trobada dels lectors de poesia amb els autors, crítics, estudiosos i artistes que fan de la poesia una experiència única.  La Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda us proposa un cicle literari on compartir la lectura, escoltar noves veus i descobrir  les propostes poètiques més interessants del passat i de l’actualitat.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.