Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

NOVA ETAPA DEL CLUB DE LECTURA DE NOVEL·LA BARCELONINA

14 setembre 2018 Sense Comentaris

Encetem una nova etapa del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé. Les sessions seràn conduides per l’escriptor i music Mario Catelli. Aquest curs comptem amb la col·laboració de Club Editor, editorial de la qual llegirem quatre llibres.

Començarem el curs amb la novel·la autobiogràfica Gramàtica dels noms propis de Lluis Maria Todó, en una sessió amb presència del autor. A continuació llegirem el llibre Espuelas de papel d’ Olga Merino,que ens conta una història de la inmigració. L’últim llibre que comentarem el 2018 serà La fada negra, novel·la de Xavier Therós que va guanyar el premi Josep Pla 2017 amb una història de crims a la Barcelona de 1843. L’any 2019 començarem llegint el llibre de contes de Jaume Cabré Quan arriba la penombra. La següent lectura serà Notes d’un estudiant que va morir boig de Sebastià Juan Arbó. Al març llegirem la novel·la El día que murió Marilyn de Terenci Moix. Acabarem la temporada amb la lectura d’un clàssic de la literatura catalana Un film(3000 metres) de Victor Català.

Les sessions on es comentaran els llibres seran el segon dimarts de cada mes a les 19 hores. Us animem a apuntar-vos i conèixer Barcelona a través de les seves novel·les, ja que encara disposem de places lliures i per acabar us dessitgem una feliç lectura.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.